By: aida n awie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 15-Jul-2009 03:11 Email | Share | | Bookmark
i'm backkk

pegang tangan ibu..
comel kan saya..ada tocang..
baru lepas deliver..
View all 6 photos...
salam semua..

what a long hiatus kan.. sorry la.. mmg tak dapat nk dielakkan...hehehe..last entry is bout my younger bro engagement.. skang dia dh kawin pun.. hehe.. lamanye tak berupdate kan..

okay..skang ni nk update la ni.. and first thing first la...nk itroduce my lil angel.. my one and only girl.. AIRYN SHAQEERA.. date of birth : 14th April 09, berat time lahir is 3.30kg.. now she's 3 months old...kali ni bersalin sangat la senang..alhamdulillah..maybe this is my 3rd time giving birth kan.. Allah permudahkan.. abang2 airyn sangat la sayang adik mereka.. sampaikan adik bergerak sket je.. mereka jerit.. ibu..adik gerak..aduhai..



Tuesday, 16-Dec-2008 08:47 Email | Share | | Bookmark
Selamat Bertunang Adik n Aisha..

hola.. hehehe.. lama betul menghilang.. bukan apa.. workload yg terlalu banyak.. so terpaksa la buat2 lupa kejap kat fotopages ni..sampai ada few frens yg sangka aku dh bersalin..muahahaha.. belum lagi la geng.. another 4 months to go..
so this entry is about my youngest brother Fadzli a.k.a adik.. engaged to Aisha.. his gelfren lorr.. on 16 Nov yg lepas.. cun2 sebulan baru ai dpt upload the picss... sorry dik.. kakak mu ini banyak keja la..hehe.. we went to kelantan kali ni.. this time ai angkut mak mertua n bapak mertua ai sekali.. saje bawak mereka jenjlan..plus my MIL wanna visit her father kat pasir mas tu..
engagement trip ni express.. sebab semuanye keja balik on that monday..except me and hubby.. keje sndri kan..tak kisah la ko nk keja ari apa.. wakakaka..so they will be getting married on 15 march 2009.. that time ai tak dpt pegi the wedding because mak tunggu ari dek noon.. ai punye EDD is on 8 april ..so atas nasihat doktor cum my mother.. "along tak yah attend la.. kang nk terberanak kang..mana nk anta pengantin lagi.. nk anta ko g spital lagi..." oh dear.. tp tkpe la.. aku kirimkan doa di kejauhan semoga adikku ini berjaya hanya dengan satu lafaz..hehehhee..like his BIL.. ..
orait..malas nk type panjang2.. so tgk la pics ni.. while ai continue my work..keh keh keh..

p/s: gmbr tak berapa clear and tak berapa banyak sebab cameraman amatur ni segan nk tnjkkan bakat among cameraman professional yg ada..heheheh..




Sunday, 12-Oct-2008 05:33 Email | Share | | Bookmark
Happy 3rd Birthday Aizril Shazmie!!!

this is one dedicated for my youngest son..this is the first time he celebrate his birthday dlm bulan bukan puasa.. kalau tak..last 2 yrs.. jatuh pada bulan puasa... tu la..sapa suh keluar time posa.. heheh.. so Ayah bermurah hati sponsor birthday party dia kat Mc D jalan pahang tu.. yea!!!..
so the party tkde la besar besaran.. but meriah dengan all the guest yang hadir.. thanks guyss meriahkan majlis anak ku ini.. not to forget all the pressie for him too..thankss a lot..
special appearance of course la bakal makcik Aizril.. Cik Ina.. hehehehe...party started at 4pm and ended at 5.30 pm.. budak2 la yg paling seronok.. ada games and present.. theme utk party is ben-10..and sooo sorry for alyssa.. because dia sorang aje gegel..tp kena pakai party hat ben-10 gak.. sebab yg lain semua boboyss.. but alyssa still looke so cute in ben-10..maklum la bunga sekuntum..sure la comel kan..all Aizril cousins enjoyed themselves at the party .. begitu jugak abang dia Bro Aiman.. yg agak jeles bila Aizril dpt traktor besar dari Nyai(his grandma).. tp ibu pandai pyschology.. kata Aiman dh big bro..big bro tak main dah traktor2 ni.. hahaha (tp tk jalan gak.. Aiman still nk kacau Aizril jugak...) the cake Bob The Builder character.. and of course birthday boy suka sangat...
alhamdulillah.. dh 3 thn Aizril skang.. semoga menjadi anak yg soleh..sihat.. bijak pandai..dan berada di dlam keredhaanNya selalu.. Ayah, Ibu and Abg Aiman lovess u toooo muchhh.. MUAHHHHHSSSSS

enjoy the picasss..










Saturday, 11-Oct-2008 05:21 Email | Share | | Bookmark
Congratulationsss Papu n Ina!!!

this entry was about my BIL.. Shahril a.k.a Papu.. sabtu lepas tu mmg tarikh keramat la utk Papu n his wife to be Ina..FYI, papu ni susah tul nk ada awek.. hidup dia meriah ngan anak2 buah dia aje....especially Aizril..dah banyak org mak ngan bapak rekemen..semua tak menyinggah di hati dia.. tp dh nk dikatakan jodoh.. pintu hati dia terbukak utk kakak kepada bestfren Rini.. Alhamdulillah... and the majlis will be held insyaAllah thn depan.. pergh..thn depan mmg banyak adik beradik and sedara kawin..plus me yang akan bersalin bulan 4 nnt.. apa2 pun..jgn pilih tarikh berdekatan EDD saya ye...well..nk tgk my SIL to be... cute bangat...

ni antara beberapa gmbr masa menghantar tanda last saturday...


Friday, 10-Oct-2008 03:11 Email | Share | | Bookmark
Okah and Okid

Okah

Okid


ni 2 ekor anak kucing peliharaan Ati..dia dpt dari kawan dia.. ibu rasa kucing ni mak atau ayah dia keturunan kucing hutan la..sebab si Okah ni mmg sebijik kucing utan tau... manja nye la ngan Ati.. kucing Ati ni aktif semacam.. and orang yg paling suka layan kucing ni malam2 is my dear hubby.. sambil dia hisap rokok tu.. ada je mainan buatan dia buat utk kucing2 tu.. haa lupa plak.. balik beraya ke Kuantan aritu la is the first time we met ngan double O's ni...n anak2 ibu..of course la dah diwarning awal2 oleh mak uda Atinye supaya jgn picit kucing2 dia..hahahaha...well Ati.. Aiman mmg tak picit la.. but Aizril..sorry la ye.. dia mmg tak makan saman sket.. muahahahaha.. jom tgk antara gelagat Aizril ngan Okid.. dia tak suka main ngan Okah..maybe sebab Okah tu jantan..garang sket kot.. Aiman.. hmm tak berani sangat.. tgk camtu je adik dia buli si Okid tu.. hehehehe




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net